Online betalen met iDEAL
Vragen
1. Hoe verzenden en bezorgen jullie de vloerkleden?
2. Vanaf welk bedrag verzenden jullie gratis?
3. Kan ik mijn vloerkleed ook afhalen?
4. Zijn de vloerkleden geschikt voor een vloer met vloerverwarming?
5. Kan ik meerdere vloerkleden in één keer bestellen?
6. Hoe bestel ik stalen en wat kosten ze?
7. Kan ik een complete stalencollectie bestellen?
8. Leveren jullie ook onafgewerkt materiaal?
9. Hoe bestel ik een afwijkende maat rond vloerkleed?
10. Kan de bandafwerking ook breder of smaller worden geleverd dan 5,5 cm?
11. Kan ik een besteld vloerkleed retourneren?
12. Zijn de kleuren op het scherm de echte kleuren van de vloerkleden?
13. Ik heb een vlek of wil mijn vloerkleed reinigen. Wat moet ik doen?
14. Oude namen / nieuwe namen
1. Hoe verzenden en bezorgen jullie de vloerkleden? «top
Wij werken met verschillende vervoersdiensten. De keuze is onder andere afhankelijk van de grootte van het te verzenden vloerkleed. Nadat u een vloerkleed besteld heeft krijgt u enkele dagen voor de verzending een geplande uitleverdatum van ons. Indien die datum u niet schikt kunnen wij de uitleverdatum op een later tijdstip plannen. Eventueel kunt u uw specifieke uitleverwensen bij de order gelijk doorgeven. Indien mogelijk proberen wij u zoveel mogelijk tegemoet te komen. De normale levertijd van (een op maat gemaakt) vloerkleed is vier weken.
2. Vanaf welk bedrag verzenden jullie gratis? «top
Vanaf € 275,- berekenen we geen verzendkosten. Onder dat bedrag brengen we 20 euro in rekening voor verzending.
3. Kan ik mijn vloerkleed ook afhalen? «top
Ja, dat kan. De verzendkosten vervallen dan. Betaal bij voorkeur dan niet met iDeal maar op basis van vooruitbetaling. Stuur ons dan een mail waarin u aangeeft dat u wenst af te halen. Wij sturen u dan een gewijzigde order waarin de verzendkosten in mindering zijn gebracht. Zodra de betaling binnen is verwerken we vervolgens uw order. U krijgt bericht wanneer uw vloerkleed klaarligt om af te halen.
4. Zijn de vloerkleden geschikt voor een vloer met vloerverwarming? «top
Ja, alle vloerkleden zijn geschikt voor vloerverwarming. Echter kan bij de sisal kwaliteiten de latex rug op den duur wat verharden en gaan verkruimelen.
5. Kan ik meerdere vloerkleden in één keer bestellen? «top
Nog niet met ons automatische bestelsysteem. Dit systeem is ingericht op bestellingen van telkens één stuk. Wilt u meerdere vloerkleden bestellen dan kunt u het beste een mailtje sturen met de gewenste vloerkleden. Wij sturen u vervolgens een orderbevestiging waar alle vloerkleden op vermeld staan. Zorg dat u bij een handmatige bestelling het materiaal, de kleur, de bandafwerking en de maat op geeft. (bijvoorbeeld: Julie 12, band KA, afmeting 230x240)
6. Hoe bestel ik stalen en wat kosten ze? (alleen natuur) «top
U kunt stalen op 2 manieren bestellen. U kunt gratis tot drie onafgewerkte stukken materiaal ontvangen met drie verschillende soorten band naar keus. U kunt hiervoor handig gebruik maken van het stalen aanvraagformulier. Wilt u het door u gewenste materiaal afgewerkt hebben met de door u gewenste band dan kost zo'n staal 7 euro. Het formaat van zo'n staal is 20x20 cm.
sisal vloerkleed stalen
7. Kan ik een complete stalencollectie bestellen? (alleen natuur) «top
Ja, dat kan. De kosten hiervoor bedragen 160 euro. Hiervoor ontvangt u van elke materiaal-kleur combinatie een afgewerkte staal van 20x20 en een bandenset met daarin alle te leveren bandafwerkingen. Bestelt u in een jaar voor meer dan 1200 euro dan krijgt u deze kosten van ons terug.
8. Leveren jullie ook onafgewerkt materiaal? «top
Ja, dat doen we. Het materiaal wordt geleverd op rollen van 4 meter breed. Per strekkende meter zijn de kosten als volgt:
kwaliteit prijs
Jesse € 160,-
Rafael € 113,-
Julie € 92,-
Isis € 80,-
Sarya € 179,-
Sophie € 162,-
Wilt u een aantal meter bestellen dan kan dat per mail. Het materiaal kan afgehaald worden aan ons magazijn te Aalten. Wij leggen zelf geen vloerbedekking!
9. Hoe bestel ik een afwijkende maat rond vloerkleed? «top
In ons bestelsysteem bieden we twee formaten ronde natuurvloerkleden met respectievelijk een diameter van 200 cm en 240 cm. U bestelt een afwijkend formaat door ons een mail te sturen met daarin de grootte, het materiaal, de kleur en de bandafwerking. U ontvangt dan een aanbieding die u vervolgens kunt omzetten in een order. De maximale diameter is 4 meter.
10. Kan de bandafwerking ook breder of smaller worden geleverd dan 5,5 cm? «top
Ja, vanaf 1 november is dat mogelijk. Tot het eind van het jaar (2009) rekenen we daarvoor geen meerprijs. Vanaf 1 januari 2010 is de meerprijs 10%. De hoeken van de smallere en brede bandafwerking worden haaks afgewerkt. Dit in tegenstelling tot onze standaard afwerking die diagonaal is.
De bandbreedte van de smalle afwerking is ongeveer 2 cm, de brede bandafwerking komt op 8 cm. Wilt u een bredere of smallere afwerking, gelieve dat dan bij de order te vermelden.
Sisal vloerkleed met brede bandafwerkingSisal vloerkleed met smalle bandafwerking
11. Kan ik een besteld vloerkleed retourneren? «top
Dat kan alleen met standaardmaten en vloerkleden die nog niet gebruikt zijn. We berekenen dan wel een restocking fee van 20% en u moet zelf zorg dragen voor een correcte verzending. Daarnaast willen we graag weten waarom u het vloerkleed terug wil doen.
Bij klachten over het vloerkleed is het verstandig contact met ons op te nemen. Het heeft de voorkeur dit per mail te doen en ons ook van foto's te voorzien welke de klacht beschrijven. Wij besteden uiterste zorg aan de kwaliteit van onze producten maar er kan natuurlijk altijd iets mis gaan. Wij proberen altijd een passende oplossing voor het probleem te bedenken waar beide partijen tevreden mee kunnen zijn.
12. Zijn de kleuren op het scherm de echte kleuren van de vloerkleden? «top
Nee! Uiteraard zijn de getoonde foto's van de kleuren die ze beschrijven en proberen we de kleuren met fotografie zo goed mogelijk te benaderen. Echter, doordat elk beeldscherm zijn eigen kleurweergave heeft, zal het nooit exact de kleur weergeven die het vloerkleed heeft. Daarnaast zijn onze foto's in een studio omgeving genomen. Zouden we de foto's bijvoorbeeld in daglicht nemen dan is de kleurbeleving gelijk weer anders. Als de exacte kleur voor u erg belangrijk is, dan adviseren wij altijd een staal te bestellen. Zo kunt u in uw eigen omgeving en licht de kleur beleven.
13. Ik heb een vlek of wil mijn vloerkleed reinigen. Wat moet ik doen? «top
Bezoek de vlekkensite www.james.eu. Hier vindt u alle oplossingen voor reiniging en vlekken.
14. Oude namen / nieuwe namen «top
Onze vloerkleden Isis, Sarya, Rafael, Jesse en Julie werden (en worden) ook onder andere namen in de markt gezet. Hieronder een vergelijk:
Isis = Sisal gold (fijn sisal)
Sophie = Radius (wol)
Rafael = Seti (grof sisal / tijgeroog)
Jesse = Bermuda (luxe sisal)