Online betalen met iDEAL
stoer landelijk naturel sisal tapijt Rafael
gratis stalen
sisal tapijt stalen
Wij zenden u gratis stalen toe wanneer u twijfelt over de kleur. Maak daartoe gebruik van dit aanvraagformulier.
facebook
Veel voorbeelden op onze Facebook pagina!
documenten
  natuurtapijten
  frans molenaar
meest populair
sisal tapijt Isis Isis (sisal)
12 - naturel
KC Beige-Zand
sisal tapijt Isis Isis (sisal)
15 - beige/multi
KC Beige-Zand
sisal tapijt Isis Isis (sisal)
12 - naturel
KE Bruin
5
4
3
2
1

De tapijten van Zonk

Bij Zonk verwerken we natuurlijke producten als wol en sisal tot tijdloze natuurtapijten. Door de ecologische grondstoffen scheppen de tapijten een aangename kameratmosfeer en vanwege de minimalistische uitvoering geven ze rust en zijn ze toepasbaar in elk interieur van modern tot klassiek.

Elk tapijt in onze collectie heeft een bandafwerking. Deze bandafwerking is ongeacht de grootte van het tapijt telkens ruim 5 centimeter breed en is leverbaar in een veeltal aan kleuren en materialen. De keuze van het bandmateriaal is esthetisch maar ook afhankelijk van het gebruik. Katoen, (kunst) leer en suède en echte lederen afwerkingen behoren tot de mogelijkheden.

Omdat u bij ons zelf het materiaal, de kleur, de bandafwerking en de grootte van uw tapijt kunt kiezen bent u verzekerd van de beste oplossing voor uw thuissituatie. Elk besteld tapijt wordt dan ook speciaal voor u op maat gemaakt.

U hoeft niet meer stad en land af om op zoek te gaan naar het door u gewenste natuurtapijt, u bestelt bij ons online hetgeen u wilt hebben. Klik rechts boven op bestellen om het bestelproces te doorlopen of om gewoon even de prijzen te controleren. Ontwerp vrijblijvend uw tapijt met deze optie en zie hoe voordelig onze tapijten zijn geprijsd.
inrichten met tapijten »


4-12-2014
Vanaf januari 2015 krijgt de sisal collectie en de Frans Molenaar collectie een grote wijziging qua kleurkeuze. Met name de sisal Isis zal uitgebreid worden met een aantal extra kleuren en de Arcticlife collectie van Frans Molenaar komt te vervallen. De meeste Arcticlife kleuren worden dan in de Beachlife collectie opgenomen. Daarnaast zullen er nieuwe kleuren aan de Beachlife collectie worden toegevoegd.
14-12-2012
Vanaf vandaag zijn er in onze wollen tapijten collectie (Sarya en Sophie) enkele kleuraanpassingen doorgevoerd. Gebroken wit en bruin zijn vervangen voor de kleuren 18 (donker grijs) en kleur 23 (licht grijs). Voor beide materialen is de kleur wit gehandhaafd. Wij menen op deze manier beter aan te sluiten op het huidige modebeeld. De oude kleuren zijn helaas niet meer leverbaar.
11-05-2012
Heeft u een specifieke wens met betrekking tot een afwijkende vorm van het tapijt? Laat het ons weten dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen. Grotere aantallen of het inrichten van een project? Ook dat is voor Zonk geen enkel probleem.
Natuurlijke sisal en wollen vloerkleden Natuurlijke sisal en wollen tapijten Natuurlijke sisal en wollen karpetten