Online betalen met iDEAL
Bij Zonk verwerken we natuurlijke producten als wol en sisal tot tijdloze natuurvloerkleden. Door de natuurlijke grondstoffen scheppen de vloerkleden een aangename kameratmosfeer en vanwege de minmalistische uitvoering geven ze rust en zijn ze toepasbaar in elk interieur van modern tot klassiek. Elk vloerkleed in onze collectie heeft een bandafwerking. Deze bandafwerking is telkens ruim 5 centimeter breed en is leverbaar in een veeltal aan kleuren en materialen. Elk besteld vloerkleed wordt dan ook speciaal voor u gemaakt. Ook afwijkende maten worden door ons gegarandeerd binnen 30 dagen geleverd.
Natuurlijke sisal en wollen vloerkleden
Een speciale lijn sisal vloerkleden in vier vaste maten in een standaard natuurkleur met één bijpassende bandafwerking. Door de wet van de grote getallen kunnen we deze extra scherp aanbieden. Voor de budgetlijn kennen we geen maatwerk en geen kleur- en bandkeuze. Daarvoor moet u naar onze reguliere lijn natuurkleden.
Aan de kwaliteit hebben we geen concessies gedaan.
budgetlijn sisal vloerkleden
Frans Molenaar ontwierp een exclusieve lijn wollen vloerkleden. Deze collectie omvat hoogwaardige 100% wollen "fusion bonded" vloerkleden. Deze collectie kenmerkt zich door allure en decente schoonheid. Ze zijn gemaakt van 100% Nieuw Zeeland wol en kunnen eventueel worden afgewerkt met een wollen vilten band van 14 cm breed.
Frans Molenaar vloerkleden Beachlife Arcticlife